|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Eskişehir'i Özledim
ÖZLEDİİİİİİİİİM!!!!!!
ESKİŞEHİR'DEKİ KÜÇÜK, SOĞUK EVİMİ, KÜÇÜK, SICAK EV ARKADAŞIMI, AYNI YÜZÜ GÜNDE 5 DEFA OKULDA VE ŞEHİRDE GÖREBİLMEYİ, SEHRİN BİÇOK YERİNE YÜRÜYEREK GİDİP GELEBİLMEYİ,TAKSİ NEYMİŞ BİLMEMEYİ, ARABAYA İHTİYAÇ DUYMAMAYI, YILDIZ'DA YOĞURTLU MUSAKKA YEMEYİ, ADALAR'DA YÜRÜMEYİ, GECELERİ ŞAİR FUZULİDEN ATATÜRK CADDESİNE YÜRÜRKEN ZPF AÇIK MI DİYE Bİ UMUT STADYUMUN ARADAN DÖNÜVERMEYİ, MUTTALİP'DE OKUYUP YUNUS EMRE'YE GEZMEYE GİTMEYİ, İNSANCIL SAHAF'I, CARPE DİEM'İ, DOORS'U, HAYAL'İ, DÖNEM BAŞLARINI VE TESLİMDEN SONRA DÖNEM SONLARINI... NE BİLEYİM İŞTE YA ESKİŞEHİR'İ ÇOK ÖZLEDİM_________________ ! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
ben de özledim... :(
Öğrenciliğim Taşkışla tandanslıdır, askerligim Eskişehir...
Eskişehir ile söylediklerine ekleyecegim tek sey ACIKTIM veVİVA yı unutmuş olman )) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
ahhh ahhhhhhh.ben de eskişehirden izmire geldim.
bi de eskişehirde buluşma mekanları vardır. mesela; kılıçoğlu sineması önü,arı sineması önü-ama orası pek tercih edilmez-,mcdonald's önü ve içi,bi de esnaf sarayı önü vardır ama orayı da ben sevmem.ahhhh ahhhhhhhhhh......ben herşeye rağmen ara sokaklarda yürümeyi özledim.oralarda sakin sakin geziniceksin.zaten her yere yürüyerek gidersin bizim oralarda. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar bu kadar özlem çekiosunuz madem atlayın gelin bi hafta sonu
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
YÜrÜmek GerÇekten Çok ÖnemlİymİŞ, Bu Ankara Da YÜrÜnmÜyor , Üstelİk BÜroda Oturmaktan İkİ Metre ÖnÜmden Gİden GÖbek Adi Verİlen Bİr Seye Sahİp Oldum:u Yİnede Bİr GÜn EskİŞehİr Deyİm Bu Okul Bİtmezzzzzzzzzzzzzzz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bİlİyordum__________!
O GÜZEL BİRKAÇ YILLIK SERÜVEN BİTTİKTEN SONRA, ESKİŞEHİR'İ ÇOK ÖZLEYEN BENDEN BAŞKALARI DA OLDUĞUNU BİLİYORDUM
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
eskişehire sevgiler...
okuyunca ben de yalnız olmadığımı gördüm.bana bugüne kadar geçirdiğim en güzel yılları sorsalar sanırım eskişehirde yaşadığım üniversite dönemimi söylerim.içindeyken farkında değildik ama o yoğun çalışma döneminde bile(ki bir çok bölümde böyle değildi
)öğrencilik gerçekten güzelmiş... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Varsa özlem çeken arkadaşlar atlayın gelin gezelim birlikte mimarlık bölümü 2.sınıfım anadolu da buyrun beklerim....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Eskişehir'in en çok İstanbul'a dönüşünü özledim...
Tüm Anadolu Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerine ve hocalarıma selamlar,saygılar... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Eskişehirden kopmak nasip olmadı daha.özleme safhası mezun olduktan sonra.inşallah bir gün bende özlerim o soğuk şehri
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
soğuktu..hiçkimseyi tanımıyorudum..1994 yılı ...kampüsün önünde indirdi beni muavin İzmir otobüsünden..adı Yunus Emre'ymiş kampüsün..tırmanmaya başladım yokuşu...arka kapıya kadar gitmişim şaşkınlıkla..geri döndüm yokuşunbaşına sora sora..kaydımı yaptırmak için beklemeye başladım..neler yaşadım neler..2002 oldu..mezunsun sonunda dediler.. geldiğime mi üzüleyim-bittiğine mi sevineyim bilemedim..
![]() ; |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|