|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
staj anıları...
ben şu anda büşra arkadaşımla beraber 4 gündür köseköy kültür merkezi şantiyesinde şantiye stajı yapıyoruz.. ve hergüne özel bir şarkımız var..
ilk gün sabah erken kalkışımızdan ve şehir merkezi dışında bir yere geldiğimizden, gözlerimiz hala kapalı şantiyeyi gezmeye çalışıyorduk.. şantiyeyi gezerken ilk günün şarkısı.... batsın bu dünya....... oldu. ikinci gün hava çok sıcak olduğundan şantiye alanında başımıza güneş geçti ve saçmalama boyutlarına gelmeye başladık.. büşra sık sık saf oldum diyor bende hayır aşıksın diye yanıtlıyordum.. çok tekrarlamalarım sonucu günün şarkısı......aşıksın, aşıksın, sen aşıksın arkadaş...... ooldu. üçüncü gün ise şantiyedeyken büşranın alnına tel çarpmış, bir çizik oluşturmuş.. alnına limon kolanyası sıkıp ' ölücem beeeen' diyordu, ben ona .... ölürsem kabrime gelme istemeeemmm... şarkısı söylüyordum. üçüncü günün şarkısı da bu oldu ![]() ![]() bu gün dördüncü günümüz henüz bir şarkımız yok.. ayrıca şantiye hakkında sormak istediklerinize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Şantiye stajları aslında çok önemlidir.
Hayatımın kararını aldığımı hatırlarım stajımdan sonra...''Ben saha mimarı olcağım!'' demiştim ve oldum çok şükür...Çok verimli ve bir o kadar eğlenceli bir staj dönemi geçirmiştik.Çok katlı bir residence projesiydi.Çok şey öğrendik,her uygulamanın içinde yer aldık.Bir kule vince çıkmadığımız kalmıştı ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Arkitera Üyesi
|
4. gun sarkısı
Alıntı:
merhabalar sizlere 4. gün şarkısı buldum Anilar anilar Simdi gözümde canlandilar Anilar anilar Beni bu aksam aglattilar ))Coşkun Sabah - Anılar
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
bize bulduğun şarkı için teşekkür ederiz mimarzahit, ama biz 4. şarkımızı bulduk, bugün yağmur yağmasını bekliyorduk ve yağdı, bugünkü şarkımızda ona hitaben.....yağmur yağıyor şıkır şıkır.... şarkısı oldu
![]() ![]() mimarı ise Rebii ÖZKÜÇÜK...proje Hisar İnşaat tarafından kocaeli iline bağlı köseköy beldesinde yürütülüyor.. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|