Tek Mesaj Görüntüle
Eski 13-11-2007, 08:56   #24
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 55
Hakan,
Storefront'un son 6 aydır yaptıkları gerçekten inanılmaz. Ve 10.000km uzaktan bize varlığını hissettirdi. Ve bunu da hep bahsettiğimiz o kocaman mimarlık kurumları kadar büyük olmadığı halde; küçücük bir kurum olarak yaptı. Bu bağlantı için teşekkürler öncelikle.

Asıl yazdıklarına gelince: Arkitera Kampüste'lerde 30 mimarlık okulunda bulunduk. Yani Arkitera Forum müşterilerinin, özellikle de daha aktif olan mimarlık öğrencisi kesiminin bir bölümü ile iletişim kurma şansımız oldu bu vesile ile. Bu karşılaşmalardan yukarıda yazdıklarını ilgilendirebilecek iki şey olabilir. İlki öğrencilerin Arkitera Forum'u fazla ciddi bulmaları. ("Öğrenciler" dediğimiz homojen bir kitle değil; aman başka yanlara çekilmesin, bahsettiğim böyle bir iletişimin hem ben de hem de diğer sunum yapanlarda oluştuğu.) Bana göre hala yeterince nitelikli ve ciddi değil. Bu konuya gelen son mesajlar belki de taşımamız gereken seviyeyi gösteriyor. Daha fazla uzatmaya gerek yok aslında. İkincisi öğrencilerde (Yine yukarıdaki parantez geçerli.) genel olarak bir hareketsizlik, eylemsizlik var; hoş bunun mimarlarda da olduğunu söylemek için Arkitera Mimarlık Ofislerinde buluşması yapmaya da gerek yok. Saitali bir Arkitera Platform toplantısında çok güzel söylemişti, sık sık aklıma geliyor: "Mimarlık dünyasının üzerine sanki ölü toprağı serilmiş gibi."

Evet, Tüm Kamu Yapıları Yarışmayla Yapılsın...
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla