Tek Mesaj Görüntüle
Eski 06-11-2007, 11:20   #1
wild_wild_west
Ziyaretçi

Seri imalata dökülebilecek bir çalışma ???

Arkadaşlar merhaba öncelikle eğer açmış olduğum konun yeri burası değil ise yöneticilerden özür dililyorum. Başlıktanda belli olacağı gibi seri imalatta üretilebilecek bir ürün araştırması içerisindeyim. Fakat mobilya sektöründe herşey okadar düşünüldü herşey okadar üretildi gerçekleştirildi ki artık kendi düşünüp, üretip, pazarlayan insanlar bile aynı ürünün daha önceden üretildiğini görünce büyük hayal kırıklığına uğramıyor değiller heralde. Şimdi düşünün ki bir işletmedesiniz ve bütün sorumluluklar sizin sırtınızda ve bu işletme sizden son derece memnun ve size güveniyor. Sizde gösterilen Güvenden memnunsunuz ve bu işletme sahipleri sizden hem dış pazara hemde iç pazara sunulabilecek bir ürün istiyorlar ( işin maddi boyutu önemli değil ) Önemli olan seri imalatta bunu üretebilmek ve pazarlayabilmektir. İş için gekerli olan bütün makina ve eleman gereksinimleri tamam fakat eksik olan tek şey. Üretilecek olan ürün ne acaba ??? Ben çok düşünüdüm çok araştırdım ve halen araştırmaktayım bu konuyu bu forumda açmanın faydalı olacağını düşündüm ve burdan gelecek olan fikirler benim için gerçekten çok önemli. Hı şunuda belirteyim şu anda profesyonel anlamda iç mimari üstüne çalışan bir firmayız. Ve mobilya anlamında kullanabileceğimiz dediğim gibi seri imalta dökebilceğimiz bir ürün fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  Alıntı Yaparak Yanıtla