Tek Mesaj Görüntüle
Eski 25-10-2007, 12:41   #3
E.D MİMARLIK
Arkitera Üyesi

E.D MİMARLIK'in Avatar'ı

Samsun
Mimar
E.D MİMARLIK is on a distinguished road
Lumima eleştirileriniz için teşekkürler.Dükkanlar bi inşaat firmasının ofisi olarak düşünüldüğü için kentten bi anlamda kopuk olması sorun yaratmayacak düşüncesindeyim.Planlama hakkındaki düşüncenize katılıyorum her tasarımda istediğiniz kadar özgür olamıyosunuz.Her müşterinin istekleri ve standartları farklı.Bunları göz önüne almak ona göre tasarım yapmak zorundayım.Planların 4 taraflı simetrik olması bile bunun sonucu.
Render konuşundaki eleştirilerinizi her zaman bekliyorum.Görselleştirmeninde ayrı bi uzmanlık dalı olduğunu kabul eden insanlardan biriyim.Ama projenin bi çok asamasının içinde bulunarak görselletirme yapmanında ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz.Bulduğum bütün boş vakitlerde bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve bu sizin eleştirileriniz ve fikirleriniz doğrultusunda yapmaya çalışıyorum.Tekrar ilginiz için teşekkürler...
Not:Ben bu projeyi devam eden projelere kaydetmeye çalıştım ama yanlışlıkla buraya kaydetmişim.Bu konuda yönetici arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Saygılar....