21-10-2007, 01:53
|
|
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Orijinal metin derin76 tarafından gönderilmiş
Bu yanıt ortama,
Evet hedef gösterdim! Linç edilsin ve bir daha bu ve benzeri örneklere yaşama hakkı verilmesin diye! İTİRAF EDİYORUM!...
''ileri düzeydeydi'' den kastım tasarımsaldı ve bunu ''taçlandırmak'' adına yaptım. Yoksa maddi ifade yeterliğinden (plan, kesit, görünüş, sistem detayı ve konstrüksiyona dair çizimler) sözetmiyordum.
Yarışma üzerinden mimari tasarım hakkında ahkam kestim ve bunu ''BEN HEPİNİZDEN İYİYDİM, DUA EDİN YETİŞMEDİ'' yi anlayabilmeniz için yaptım.
''şantiyeci'' olduğumdan olsa gerek; Mimari Tasarım üzerine hiç düşünmedim, okumadım, ilgilenmedim. Üzerime vazife mi?
Ama gelin görün ki beni ırgalamayan konuda yazmam için görevlendirildim.
Yazdıklarım benim fikirlerim değil vahiydir. Kendimden önce, siz zavallı kulların peygamberliğime inanmanızı istedim.
Buyrukların iletimi görevinin, neden benim gibi tasarımcı olmayan birine verildiği konusunda da bir fikrim yok. ''sual olunmaz'' kaynaktan geliyor...
Siz tasarımcı mimarların buyruklara uymaması durumunda, sonsuz yaşamlarınızın bundan sonraki evresinde başınıza neler geleceği hakkında da fikrim yok. Buyrukların vahyolunmasında, biz kulların anlayabileceği bir sıralama (alfabetik vb) sözkonusu olmadığı gibi sual de olunmaz!
|
Ben yinede projenizi görmek isterdim. Özgüveniniz bende galeriye koyabilirmişsiniz izlenimi uyandırmıştı. Yanılmışım. Kimbilir neler kaçırdık?
|
|
|