Tek Mesaj Görüntüle
Eski 11-10-2007, 09:37   #146
kamilk
Arkitera Üyesi

İstanbul
kamilk is on a distinguished road
Alıntı:
Orijinal metin derin76 tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Aıntı yapmadan bir an önce yazmam gerekiyor. Aslında yazdığım onca şey arkitera'nın kuralları nedeniyle kayboldu. ''ş'' ve ''ç'' ler ve büyük küçük ''ı'' ve ''i'' kontrolü, degiştirmesi, düzeltmesi yüzünden kayboldu gitti. Bu yazı sinirle yazılmıştır!.
''içerik''ten kastım şu: 1. projedeki ''kabuk'' sirkülasyondur programa göre. Peki 1. projedeki sonucu ''sirkülasyon'' mudur?
Program verileri üstlenmeleri gerekli olanla yetinmek durumunda mıdırlar?
Yarışmanın konu olduğu bir ortama, sadece görselleri yüklemek yanıltma değil midir?
Ve tırnak içinin 7 yıldır ayrı kaldığım dilimde neyi işaret ettiğini biliyor olmama rağmen sizin bilmeyişiniz garip değil midir?
''güzel''in benim değil, ilgisiz ilgelilerin kullandığı bir niteleme olduğunu biliyorsunuz. Çünkü görsel üzerinden yanıt vermemizi istiyorsunuz.''modern zamanlar'' sizin olduğu için değil, benim dışımda yayıldığı içim tırnak içinde.
tartışma zemini ile oynadığınız için bundan böyle size yanıt vermeyeceğim.
Siz dövüş istiyorsunuz! ben değil. 7 yıldır kullanamadığım bir dili kullanıyorsunuz ama ''de-da'' yi bile ayırdedemiyorsunuz.

sonra yazmak üzre....
Yanıltmaktan kasıtınız nedir? Biz paftaları siz yorum yapın, birşeylerle kıyaslayın yada yanılın diye değil paylaşmak için galeriye yükledik. Ama siz direkt isim vererek ve çokbilmiş bir ifadeyle birtakım yorumlar yazdınız. Şimdi de çark edip vaktim yok yazamam filan diyorsunuz.
Birde sürekli cevaplarını bildiğiniz soruları soruyor gibisiniz ama neden o cevapları bizimle paylaşmıyorsunuz anlamadım. De-da ayıramıyor olabilirim ama en azından düzeyi sizin kadar düşürmediğimi düşünüyorum.
Not: İçerik için yazdıklarınızda çok aydınlatıcı olmuş beni derin derin düşünmeye sevketti.
kamilk offline   Alıntı Yaparak Yanıtla