Tek Mesaj Görüntüle
Eski 16-09-2007, 14:17   #1
wild_wild_west
Ziyaretçi

Mağaza tasarımı ile ilgili fikirleriniz

Arkadaşlar öncelikle herkse merhaba. Sizden bir konuda bana yardımcı olmanızı ve fikirlerinizi belirtmenizi rica edecem.Konu başlıktanda anlaşılacağı gibi bir mutfak mağazasının tasarımı ile ilgili resimde göstermiş olduğum gibi burda daha önceden istenen bazı standlar sabit yerleri değiştirilemez kapıdan girildiği zaman sağda kalan 5 adet kapı standı ve bir adet mutfak bunlar hazır olanlar bende geri kalanları olabildiğince yerleşirmeye çalıştım tarifini yapacak olursam girişte solda en önde yerle hiçr teması olmayan parlak zebrano ve parlak beyazdan oluşan çok şık bi mutfak onun yanında adalı bi mutfak bunun kapaklı resim baskılı , onun yanında sektreter masası ve en sonda yine bir eko seri düz I mutfak en sondaki masadada çalışacak arkadaşın masası yer almaktadır. masanın hemen arkasındaki duvarda yapılan çalışmaların sunumu için bir plazma tv ve aynı duvarda duvar kağıdı bu duvar kağıdı 2. bir üstteki resimde görülen tanavdaki şekillerle aynı şekillere sahip parlak siyah ve yer yer kırmızı tonlarda bir duvar kağıdı olacak düşündüm. Tavanlar yine resimdeki gibi gergi tavan olacak ( ama tavan şekli ile ilgili başka önerileriniz varsa neden olmasın.) ve benm asıl sorunum şu tavandaki şekillerle aynı olmak üzere yerdede aynı şekilleri oluşturup yine tavandaki gibi yerdende ışık yanmasını sağlayabilirmiyim bunu hangi malzemeyle yapabilrim ( bu arada zeminde 60*60 fil dişi granit kullacam ) Arkadaşlar bu mekanın benim için önemi çok büyük o yüzden sizden fikir almak istedim sizin burda gerek yerleşim geresede sunacağınız fikirler benim için çok önemli yorum yapan yada yapmayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum herkese kolay gelsin...
Eklenmiş İmajlar

Alıntı Yaparak Yanıtla