Tek Mesaj Görüntüle
Eski 12-09-2007, 17:24   #3
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 55
TSM ve İSMD temyize gidiyor...
Alıntı:
TSMD ve İSMD ile 12 üyemizin TMMOB Mimarlar Odası Serbest Mimarlık Hizmetlerini Uygulama, Tescil ve Mesleki Denetim Yönetmeliği" ve "TMMOB Mimarlık-Mühendislik ve Asgari Ücret-Çizim ve Düzenleme Esasları Yönetmeliği" nin bazı maddelerini iptali için açmış oldukları davalar, Danıştay 8. Dairesi'nde incelenmiş ve mahkeme 25.06.2007 günü taleplerimizin reddine karar vermişti. Mesleki Denetim konusunda temyiz mahkemesine gitmeye karar veren TSMD ve İSMD üyeleri, daha güçlü bir savunma için, TSMD-İSMD ortak çabaları sonucunda, farklı hukuksal görüşleri de dikkate alan itiraz dilekçesini 3 Eylül 2007 tarihinde Yazıcı Hukuk Bürosu eli ile Temyiz Mahkemesine teslim etti.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla