Tek Mesaj Görüntüle
Eski 01-08-2007, 00:36   #14
ayasofya
Yönetici

ayasofya'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 16
Alıntı:
Orijinal metin habibolcek tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Forumda kendimizi yazarak ifade ediyoruz. Yöneticilerin yönetici olması nedeni ile uyarmalarında çok bir mahsur yok bence, fakat özellikle farklı tartışma konularının genellikle üye adayı veya üyenin inadı yada yöneticinin ihraç edileceksiniz ifadesiyle sonlanıyor. Bu duruma daha farklı bir çözüm bulabilir misiniz, ben rahatsız oluyorum bu durumdan forumda bu konu tartışılabilir mi ? Söylemek istediğim forum yöneticileri daha esnek davransa ve foruma katılanlar daha dikkatli olsa, ve yöneticinin burası benim sahiplenmesinden daha uzak kalması mümküm olur mu ?

Saygılarımla Habib ÖLÇEK
ESNEK????

Benim anlayamadığım da bu. Binlerce üyesi olan bir forumda bir kaç ay aktif olup ondan sonra foruma hiç uğramayanlardan tutun sadece tek bir mesajı olana kadar çok değişik bir üye profilimiz var. Bütün üyeleri yani herkesi kollamak gerektiğinde esnek olmak için müsamaha göstermek, sonra duruma göre karar vermek nasıl bir iş yüküdür, hiç düşünülmüyor da "rahatsızım esnek olun" deniyor.

Topu topu 4-5 yöneticinin hem de aslında başka işleri olan yöneticinin yapacağı iş değil.

Çözüm basit "Verilen kurala uymayan devamlı suretle bu kuralları dikkate almayan buna itirazı olan üye ihrac edilir". Demokratik değil belki ama forum ancak böyle devam edebiliyor.

Hah "Madem işiniz var bu forum yöneticiliğini yapmayın" diyorsanız (ki özel mesajdan diyen de oldu) zaten forum yöneticiliği yapmayan ve o yüzden forumu kapanan çok kişi örnek gösterebilirim.

ESNEK davranmamak aslında bilinçli bir karardır efendim. Uzun süre denenmiş (mecbur kalınmış) esnek davranmamakla forumun istediğimiz konuların konuşulduğu bir yere ulaşması daha kolay sağlanılmıştır.

Aynı politika tüm yöneticilerin fikri değişmediği sürece de değişmeyecektir.

Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler?

Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler

TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ

En son ayasofya tarafından düzenlendi : 01-08-2007 00:57.
ayasofya Şu anda online