Tek Mesaj Görüntüle
Eski 29-07-2007, 19:30   #7
isdensim
Forum Üyesi

isdensim'in Avatar'ı

isdensim is on a distinguished road
Arkitera olarak yapmış olduğunuz yorumunuzu ve dikkat çektiğiniz duyarlılığı site içeriğine ayırdığım özel bir zamanla anladığımı ve benzer duyarlılıklara dikkat edebileceğimi söyleye bilirim. Kanımca, yapmış olduğunuz üye adaylık durumu da oturtmak istediğiniz arkitera üye kimliğinden gelmektedir. Bu amaç, biraz seçkinci/elitist bir tavır olarak sorgulana bilinir olmakla beraber, dili kullanma özensizliğinin, forum kullanımından ve sanal ortam zenginliğinden çıkıp, literatürü de etkileyecek bir duruma gelmesinin önüne geçme çabası olarak da ifade edilebilinir.
Neyse bu amaç farkındalığı ile geri dönüş yapıp, daha öncesinde ve sonrasında foruma yazmış olduğum yazıları kontrol ettiğimde, yaptığım benzer bir çok yazım ve vurgu hatasını fark ettim. Bundan sonra da, site içerisinde geçirdiğim zamana ek olarak, bu yazım yanlışlarını düzeltmek için de ayrı bir emek sarf etmem gerekti, aslında forumlara gönderilen yazıların bir süre sonra tekrar düzenlenemediğini biliyorum. Anlatmaya çalıştığım ve anlayacağınızı umduğum duyarlılıkla, bu yazıların tekrar düzeltilmesi için sizinle iletişime geçmeye, özel ileti göndermeye, forumlara yazmaya çalıştım ama her biri sonuçsuz kaldı. Üye Adayı olma durumu zor zanaatmış.
Her birinin altına düzenlenmiş şekillerini burada yaptığım gibi tekrar foruma göndereyim dedim, sizlerle 50 mesaj kotasıyla ilgili bir atışma yaşamak istemedim. Kabul Salonu içinde başka bir başlık açsam, bu sefer koca hatalar durdukları yerde kalıp bu sanal hata zenginliği içinde bir derya olacaklar. Bundan dolayı mail atayım düzeltmeleri dedim, ama bu şansıda yakalayamadım. Örnek teşkil edecek bir forum konusu bulamamdan dolayı, bu durum için tavrınızı yada yönlendirmenizi bekliyorum.

En son isdensim tarafından düzenlendi : 30-07-2007 17:08
isdensim offline   Alıntı Yaparak Yanıtla