Konu: villa
Tek Mesaj Görüntüle
Eski 24-07-2007, 13:43   #15
byazici_8181
Forum Üyesi

byazici_8181 is on a distinguished road
:)

valla bilmiyorum ama ya sen okurken farklı yorumladın yada benim ne demek istedigim anlamadın.. ben yorumlara birşey dedigim yok eksiklikleride biliyorum.. zaten herkesede teşşekkür ettim tek katılmadgım konu hazır model kullanılmamasını tavsiye etmemeleri..
sonuçta iş veren tarafındanda belli istekler bulunmaktadır.. herşeyide özgün tasarlamak mümkün degil.. örnegin şimdi içki şişesini kendim yapıp koysam ne olur hazır kullansam ne olur.
ona karşıyım okadar yoksa çizim ile ilgili eleştirilere hep katıldım.. bazı eksiklikleride yapamamın nedeninin acil istenmesinden kaynaklandığını belirttim.. ayrıca bu tür işlere eksiklikleri üzerimden atmak için degil piyasada 3d çizimle ugraşanlarının çogunun başına geldigi gibi verilen sürede yapılabilecegin en iyisini yaptıgımızı belirtmek için kullanırız piyasa işi diye.. 3d üstatlarından bunu ögrendim.. istedigin en iyi 3d ustasina git belli bir sürede o bile bazı şeyleri göz yumar.. anlamadım ama sen niçin bu kadar üstüne gittin konunun??

artı yazılan yorumlara bakarsan ya bir ya iki tane çalışma ile ilgili yorum bulabilirsin.. birde yabanci siteleri takip et ve yapılan yorumları oku? bir arkadaşımız saolsun agaç dokusu hakkında öneri yapmış başka birşey yok? örnegin bir kişiden duvarla terasın birleşimi hakkında kaplama sorununu çözmeme yardımcı olacak bir yorum beklerdim...
byazici_8181 offline   Alıntı Yaparak Yanıtla