Arkadaşlar, yorumlarınızın tamamını yapının mimarına ileteceğim, göz yorucu bir cephe olduğu kadar görselleştirmeside epey yorucu oldu doğrusu, modelleme ve render üzerine de eleştriler alabileceğimi düşünmüştüm, kısmet bundan sonraki yorumlara artık
Neyse soruları yanıtlayım,
- Bu cephe Keçiören'e ait diyen arkadaşlarım doğru tahmin ettiler,
- Çeşitli meslek disiplinlerinde arkadaşlarla çalışıyoruz, ancak renkler ve tasarım konusunda maalesef onlara müdahalede bulunmuyoruz (ne de olsa işimiz Maket ve Görsel Sunum, ne isteniyorsa onu veriyoruz açıkçası..)
- Sn. "magenta" görseli zaten büyük boyutlu koyduğum için tıklandığınızda daha büyük boyutlusunun açılabileceğini düşüneceğinizi düşünmedim, tamamen forumun bir özelliği olan resimlere link verme işlemini kullandım.
- Sn. "elçin" rumuzlu arkadaşım, böylesine "kaptı kaçtı" yorumlar yerine, çalışmalara yön verecek nitelikte yorumlarınızı görmek bize mutluluk verecektir.
Bir soruda ben sormalıyım, (daha öncede sormuştum ama cevap alamamıştım)
Konuyu, "Devam Eden Çalışmalar" başlığı altına açmış olmama rağmen "Yeni Başlanan Çalışmalar" başlığı altına taşınmış. Bu nasıl tespit ediliyor, eğer ürün sahibinin " ben bu işe yeni başladım veya, ben bu şi bitirdim" gibi beyanları dikkate alınıyor ise, konular neden başlıklar arasında taşınmaktadır. Yöneticilerimiz açıklarsa sevinirim.
İyi çalışmalar.