Alıntı:
Orijinal metin last_caligrapher tarafından gönderilmiş
cidiyetin ölçütü nedir peki? karşınızdaki insan kelimeleri düzgün yazmıyor fakat anlatmak istediği şeyi çok iyi bir üslupla anlatıyor olabilir. o halde ne derdik ciddiyeti hakkında? yazdıklarımı size katılmadığım için yazmadım aksine katılıyorum çünkü dikkat edersek hayatımızdan bir kaç örnek çıkabilir bu konuda.herhangi bir el yazısı yazarken internette yazıştığımız gibi yazıyoruz bu ilginç ama çok örnek gördüm.aslında sanırım neden ciddiyet değil bizim nedenimiz dilimizin yavaş yavaş değişime uğraması.ben forumda yazım kurallarına uyulması gerektiğini düşünüyorum fakat bu cümle başlarında büyük harf vs sadece zaman kaybını önelemek için yapmıyorum artık böyle düşünenleri affedersiniz 
|
Hayır efendim.
Zaman kaybı olduğu sizin düşünceniz. Yazınız ve anlatımınız kötü olduğu müddetçe Arkitera Forum'da yeriniz olmaz.
Bu forumu biz kurduk. İzin verin de kuralları biz koyalım.
Kullanıcıların kural koyduğu bir forum bulabilirsiniz. Ama dediğim gibi "Serbest"liğin bütünüyle "Serbest" olmadığı bir yerdesiniz.
Kurallara uymayan ihrac edilir. İhracınızı istiyorsanız belirtiniz açık açık. Türkçe, nasıl anayasada da değiştirilemez maddeler arasında geçiyorsa burada da değiştirilemez kurallar arasındadır.
Marketten alışveriş yaptıktan sonra para ödemek de zaman kaybıdır. Deneyin isterseniz.
Budur.