Tek Mesaj Görüntüle
Eski 21-07-2007, 09:19   #5
ayasofya
Yönetici

ayasofya'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 16
Alıntı:
Orijinal metin isdensim tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
eğer bir kişi tüketim içinde bir şey yazıyorsa ve anlatım şeklinden daha çok anlattığı şey önemli ise her hangibir şekilde yazım kurallarına, anlatım özelliklerine ve kelime-cümle yapılarına özen göstermesi beklenemez çünkü bu insan doğası.
ama gel görki anlatmak istediğinin dışında, anlatım şeklinde önemliyse ve fikrinden daha çok bilgi aktarımı da yapıyorsan ( ki daha doğrusu kişi bir b.k yaptığına inanıyorsa) ozaman yazım şekline de özen gösterirsin.
bnce burda okadrda dikkat etmee gerkte yok. br şklde anlaşıl mıyormu.
ama kolay anlaşılma yöntem olarak da işlene-çoğaltıla bilinir, ozamanda yeni bir iletişim şekli ortaya çıkar.

Vay be bu da müthişmiş.

"bnce burda okadrda dikkat etmee gerkte yok. br şklde anlaşıl mıyormu."

Bu yazdığınızdan hiç bir şey anlaşılamamıştır.

Diğer yönden özel bir forum içinde bulunuyorsunuz KURALLARI var. Anlaşılamamnız dışında forumu argo kelimelerinizle ve azıcık da çok bilmiş ÖZENSİZLİĞİNİZLE kirletemezsiniz.

Serbestliğin serbest olmadığı durumlara dikkat ediniz.

Kural koymakta ya da karar vermekteki yetkisizliğinizi ölçünüz biçiniz ki haddinizi bilmiş olunuz.

Kelimenizi alınıtıda değiştirdim. Orijinailinde durması sizin anlatım seviyenizin sunumu için uygun gibi.

Budur.

Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler?

Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler

TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ
ayasofya Şu anda online