|
Karayolları Genel Müdürlüğü arazisinin alışılageldik garip yöntemler ile projelendirilmesi, hatta projelendirilmeden inşa edilmesi yerine böyle bir yarışmaya açılması çok önemli. Yarışma sürecinin ise artık bu işleri yapacağı aşağı yukarı belli olan Süha Özkan yönetimindeki "World Architecture Community" tarafından yürütülmesi, işverenle bu yönde doğru kurulduğu belli olan ilişkiler bence gelecek için ümit verici.
"Sermaye işbirlikçisi" diyenler nasılsa yine yazacaklar bu mesajın altına. Onlara şimdiden soruyorum: Bugüne kadar sermaye ile işbirliği yapmadan başarılan işleri sıralasınlar...
Yarışma süreci ile ilgili iki şey yazmak isterim: Jürinin baştan ilan edilmemiş olması sanıyorum Süha Özkan ismine olan güvene dayanıyor. Böyle bir güven olduğunu da kimse yadsımamalı. Ama ne olursa olsun jüri bu aşamada ilan edilmiş olsa daha iyi bir başlangıç olabilirdi. Mimarlardan oluşması şart değil bu seçici kurulun, elbette arsa sahibi aynı zamanda kendisine en karlı yatırımı ortaya çıkartmaya çalışacak ve yatırım danışmanları da jüri de yer alacak. (Jüri açıklanmadığı için ancak tahminler üzerinden yorumlar yapabiliyoruz.) Jüride hangi disiplinlerden kişilerin yer aldığından daha çok, jürinin belli edilmiş olması ve ilan edilmiş olması gerektiğini vurgulamak istiyorum.
Bir diğer önemli konu sürenin kısalığı. İstanbul'un en değerli arazilerinden birisinin yarışmasında, yarışmacılara tanınan süre 2,5 aydan fazla olabilmeliydi. Evet işverenler her zaman daha hızlı isterler, yapıyı bir ay önce açarlarsa belki yüzbinlerce dolar kar edebilirler. Ama tasarımda yapılacak hataların milyonlarca dolara patlayabildiğini de biliyoruz. Bana göre süre 4 aydan az olmamalıydı. Ama yine de istekli mimarlık ofislerinin bu konuda gereken enerjiyi gösterebileceklerinden hiç kuşkum yok.
Her iki eleştirim de aslında bu güzel çalışmanın yanında nazar boncukları olabilir olsa olsa.
Tebrikler Süha Özkan ve başarılar...
|