Tek Mesaj Görüntüle
Eski 15-05-2007, 16:33   #12
architect-man
Forum Üyesi

architect-man is on a distinguished road
Vermiş olduğun bilgiler için öncelikle teşekkür etmek isterim THELION. Buraya çizim gönderme amacımız zaten pohpohlanmak değil, aksine bilmediğimizi (ki çok şey var) ve ya bizden bilgili insanların bildiklerini öğrenmeye çalışmak. Bu da ancak eleştiriyle olur ki ben burada yapılan eleştirilerden oldukça memnun oldum. Eleştiriye layık görülmek de yeter benim için. Benim sadece hoşuma gitmeyen "3.boyut" un "alelade yapılmış tasarım" lafıydı.

Detay çiziminde benim masamla ilgili atladığın bir ayrıntı var. Masanın alt tablasına bağlı borular. Bu borular hem bahsettiğin deformasyonları engellediği gibi ayrıca üzerine bağlı cam flanşlarıyla camı destekliyor. Son olarak da eğer müşteri ön perdeli olarak bu masayı talep ederse perdeyi bağlamaya yarıyor.

Sanırım masayla ilgili bu detayları başta söyleseydim hiç bu konuşmalara gerek kalmayacaktı. Bunun için ayrıca özür dilerim.

(3.boyut, alınganlık yaptığım yok aslında. kuzguna yavrusu şahin görünürmüş. Elimden geldiğince yapmaya çalıştığım şeylere "alelade" denilince biraz fevri davrandım sanırım )
Eklenmiş İmajlar
ofis-denemesi-cizim-jpg  
architect-man offline   Alıntı Yaparak Yanıtla