Tek Mesaj Görüntüle
Eski 07-05-2007, 22:48   #7
Yeşim ACAR
Forum Üyesi

gerçekten çok komik?

"İç mimarlık dekorasyon deil tasarım ve yeniden doğuş fikirlerine açıklık getirip insanlara yansıtmaktır bilmeyenlere duyrulur"
bu cevabınız için çook teşekkür ederim... fakat bazı arkadaşlarımız hala aydınlanamamışlar, üzerine bana hem "içmimarlığın dekorasyondan farkı yoktur" diye saldırı şeklinde özel mesaj atmışlar buda yetmemiş bana şöyle bir yazı yazmışlar tuncaygerim Tarafından Rapor Edilen Mesaj

--------------------------------------------------------------------------------

tuncaygerim bir mesajı rapor etti. Sebep:
Alıntı:
burası türkiye o kelime sadece fransada gecerli butarz kelimeleri bir cok buyuk firmada dekorasyon kelimesini kullanır sanırım sizin fransızcanız cok iyi bunu kanıtlamaya calısıyosunuz belkide kanıtladınız ben mobilya ve dekorasyon bolumu mezunuyum aksine süsleme degilde nedense okulda hep dekorasyon üstüne tasarım yaptık farklı seyler üretmeye calıstık planlamaya calıstık ve aldıgımız derslerde iç mimarlıkta verilen derslerden farkı yoktu bizde t cetveli kullandık aldinger kullandık rapito kullandık bir mekanı cizmek için bizde sabahlara kadar uyumadık mobilyaların butun detaylarını kullanılan malzemelerini nasıl yapılcagını nasıl tasarlancagını cok cok iyi biliyoruz siz bu tarz yabancı kelimelerin yabancı ulkede hangi anlama geldigini ve bunu yabancı anlamda kullanmakta ısrarcıysanız türkçemizde 100 lerce var bence siz onlarıda araştırın ve bize ne anlamlara geldigini soylerseniz memnun oluruz

En son Yeşim ACAR tarafından düzenlendi : 07-05-2007 23:08.
Yeşim ACAR offline   Alıntı Yaparak Yanıtla