Tek Mesaj Görüntüle
Eski 17-04-2007, 20:57   #12
furi
Forum Üyesi

Question Fikirlerinizi bekliyorum lütfen...

İç mimarım ve autocad kullanıyorum.Laptop'ım Dell ve bugüne kadar hep pc kullandım.Yeni jenerasyon Macbook'ları görünce tabi öncelikle tasarımına hayran kaldım ve benim 15.4 inch kocaman ve ağır laptop'ımdan sonra gerçekten de inceliği ve hafifliği ile 13.3 inch bir Macbook'a geçiş yapmak için çok büyük bi heves duyuyorum.En yakın arkadaşımla beraber aynı anda laptop'ları değiştirip macbook almak istiyoruz.Öncelikle Mac Os tabii öğrenmek ve kullanmak isteriz ama çok da yoğun çalışan insanlar olarak öğrenme dönemi filan da hayatı kendimize zorlaştırmak istemiyoruz o kesin.forumlarda Macbook'lar ile ilgili negatif durumlarda okuduk ve satan yerlerde bile bizi caydırmaya çalışıp diğer Pc'lere yönlendirmeye çalışıyolar.Bu konuda yönlendirilebilirsek bu hafta içinde 2 adet Macbook almaya talibizbizlerde tasarımcılar olarak en kötü ihtimal tasarım dünyası kazansın diye de düşünüyoruz
1.soru: Bilgisayardan anlamayan kullanıcılar olarak hem standart kurulumları hem de windows kurulumunu Pc'ye yapar kadar kolay yapabilecek miyiz?Yani eve aldık ve kolayca kurup çalışır hale getirebilecek miyiz?Bootcamp kurulumu da ööle basit bişi mi?
2.Soru:Windows kullanımındayken Windows için kullandığımız standart Autocad 2005'i kolayca kurabilecek miyiz?Değişik durumlar yaşanabiliyor mu?Becerebilecek miyiz?
3.soru:2D Autocad kullanımıyla ilgili herhangi bi değişik durum var mı sıkıntı yaşar mıyız?Yoğun bir 2D Autocad kullanıcısıyız ve bu konu gerçekten en önemlisi.Eğer Autocad uyumu,kurulumu vs ile ilgili herhangi bi sorun ihtimali varsa Bu makinayı almamız mümkün diil.
4.soru:Başka tavsiye veya uyarılarınız varsa bilmek isteriz çok çok teşekkür ediyoruz.
furi offline   Alıntı Yaparak Yanıtla