Alıntı:
Orijinal metin cgdm tarafından gönderilmiş
mimarlıkta böylesi ahkam kesecek özellikle de böylesi söylemler ve kuramlar dikte edecek ne o tecrübede nede o bilgideyim..10 senedir hala mimarlığın 'm' sinde ilerlemeye çalışan sanırım [/size]hayatımın sonunda ancak 'k'sına varacağımı bildiğim bir olgunun içindeyim...
|
Burada büyükçe yazdığınız ahkam kesmekten neyi kastettiğinizi anlayamadım. Burası bir gazetenin köşe yazısı değil. Bir tv programı değil. Akademik bir yayın değil. Tez değil. Forumdan insanları soğutmanın , korkutmanın anlamı yok bence.
Burası bir forum. Forumlarda da sizin deyiminizle ' ahkam kesilir'. İçlerinde bazan akademik değere sahip olanlar da çıkabilir, onu seçme görevi forum okuyucusuna aittir, forum katılımcılarına aittir. Kendinizi bu kadar aşağılamamalısınız bence. Burası yukarıda isimleri geçen değerli kuramcı hocalarımızın tezlerinin antitezini açıklayacak yer değil elbette. Bunu yapmak isteyen akademisyen olur yayın yapar, kitap yazar...
Ancak mimarlık yapıp ta burada konuşulanlarla ilgili hiçbir fikri olmayan yüzlerce mimar var piyasada , en azından bu forumda tartışıyorsanız biraz daha farkındasınız birşeylerin demektir. Bundan neden rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum.
"Ben ne kadar bilirsem biliyim ve ne kadar anlatırsam anlatayım,benim bildiğim karşımdakinin anladığı kadardır" İbn-i Sina