Tek Mesaj Görüntüle
Eski 11-04-2007, 17:52   #5
don't care
Arkitera Üyesi

kültür merkezi girişi ana caddeden mi olmalı?

merhaba arkadaşlar,öncelikle hepinize teşekkür ederim. düşündüm,taşındım,foruma bakmadan önce ahşap evin olduğu kısmı meydan olarak düzenlemeye,ahşap eve de kafe fonksiyonu vermeye karar verdim.bunun yanına,yani daha sessiz olan arka sokağa kütüphane fonksiyonu,ana caddeye tiyatro fonksiyonu veriyim dedim,sonra foruma bi baktım, 'ahcaglar' aynı şeyi söylemiş sanki şimdi başka bi sorun sardı beni,tiyatronun girişini ana caddeden mi alayım,yoksa oluşturduğum bu küçük meydandan mı.meydanın ana caddeden ulaşılan tali bir yolu var,oradan girilerek meydana,ordan da esas girişe gidilebiliyor (binaların tek bir girişten,o girişin de avludan olması halinde) bu yol ağaçların içinde,üstü kapalı olmayan bir yol tabi.yağmurda bu yolun kullanılacağı düşünülürse birazcık olumsuz gibi. meydandan almaz da ana caddeden alırsam,işte o zaman bu binaları bağlayamam,baya mesafe var arada.ancak 'simurgh' ve 'arch-ne' nin dediği gibi köprülerle bağlayabilirim. neufert'te ana caddeden girilmeli yazıyo,ama körü körüne neufert'e de bağlanmamak lazım diye düşünüyorum.kararsızımmm. yine siz arkitera arkadaşlarımdan yardım istiyim ben sizce ana caddeden mi girmeliyim,yoksa avludan bir giriş de kabul edilebilir mi?
don't care offline   Alıntı Yaparak Yanıtla