yoksa gerçekmi???
bu program hakkında benim de şüphelerim var.ilk izlediğim de açık konuşayım etkilendim beni etkileyen şey ise o ailelerin yeni evi gördüklerindeki tepkileriydi.içimden inşallah doğrudur dedim.medyadaki kurmacalardan biri önümüze sunulmamıştır inşallah diye düşündüm.programdaki mamarların ise sadece göz boyama olduğu düşüncesindeyim replikler ezberletilmiş.mimari birkaç terim kullanarak halk'a 'çok şey yapıyoruz ve biliyoruz' göndermesi yapılıyor.niye ekipteki iç mimarlar yada mimarlar ajanstan çıkma tipler gibi niye kısa boylu şişman kızlarımız yok bu görevde.ve ilk program da dikkattimi çeken dialoglar çok seviyesiz. uğrur dündar yapım aşamasında ki konuta geliyor işin nasıl gittiğini görmek için ' 2 günümüz kaldı yetişecekmi arkadaşlar' diye bir soru yöneltiyor.bizim meslaktaşrımızın bu soruya verecekleri cevap her neyse şöle başlıyorlar cümle ye 'uğur abi' bu nedir? ne zaman abiniz oldu? bey hitabına ne oldu ?sonuçta uğur dündar bu programı dışında yararlı,yanlış olayları ortaya çıkaran konulu programlar yapmış bir gazeteci.bilmiyorum... bunun dışında program için takılı kalınacak birçok nokta var zaten bir çoğuna deyinilmiş. ama bana bu dialog çok itici geldi.tamamen 'biz ekibiz, samimiyiz,hepimiz birimiz birimiz hepimiz, hazırmıyız hazırız' haykırışlarının verdiği su istimal olayı bence.mesleğim iç mimarlık. ama iç mimarlık bu program da görüldüğü gibi sponsor olan firmaya gidip. mobilya seçmekle bitmiyor keşke bu kadar basit olsaydı.bu işe yeni başlayan arkadaşlara ve ailelere sesleniyorum bu programa aldanıp heveslenmeyin.
|