merhabalar;
Öncelikle yorum ve eleştirilerinize teşekkürler.Malum avan proje halinde olduğundan biraz özensiz davrandım ve sketchup ile modellemeyi kullanmaya başlayalı bir ay kadar oldu acemilikler hala mevcut.
Alıntı:
Orijinal metin ayasofya tarafından gönderilmiş
<Kötü adam modu on>
Şahis fikrim:
Ne yazık çalışma Arkitera Forum CAD bölümleri için başlangıç seviyesinden de aşağıdadır.
Cepheler alterantif değil ve ürünler iç açıcı değillerdir.
Kaldırmanızı rica edeceğim.
<Kötü adam modu off>
Umarım kızmazsınız.Bizi anlarsınız.
Her çalışmanın direkt buraya alınmasını uygun bulmuyorum.
İyi çalışmalar.
|
haklısınız taşımakta.Ve özellikle kötü adam modu çok hoştu.kızacak bir durum yok saygılar.
Alıntı:
Orijinal metin eyoz tarafından gönderilmiş
evet gün e katılıyorum. sacak altlarında neden döşeme yok. bu şekliyle cizim cok basit duruyor. catı kırımları ve egimleri yanlış olmuş.kısacası cizimlerde detay yok.
bence cizimler oldukça basit ve detaysız olmuş.
bu üç çizim arasından eger biri tercih edilecek olursa ikinci olan üzerinde biraz calış derim. fakat duvar yüzeylerindeki kabartmalardan vazgeç.pencerler sketch up ın hazır penceresi sanırım.kendin daha güzel pencere yapabilrsin. pencere kenarlarına söve uygulaması yapabilir biraz hareket katabilirsin. renk olarak da bu renkler hoş olmamış(eger özel bir tercih degilse) bence böyle müstakil bir binaya ve bu tarz binaya hafif kırılmış beyaz rengi çok hoş olur.
şunu unutma güzellikler detaylarda saklıdır.
|
çatı kırılmalarında bir yanlışlık olduğunu sanmıyorm belki görüntü yanıltıyordur sudan arınım planını doğrı yapmıştım cünkü işte bu:

heralde işaretli yerden bahsedyorsunuz evet o kısımda bir sıkıntı oldu bu kadar kötü duracağını sanmıyordum biraz sıkışık durdu ve sanki eğimde bir yanlışlık varmış gibi geliyor.Yada benim yapmış olduğum bir hata var çatı konusunda çizerken çünkü çatı çok terletti çizim esnasında kolay bir yolu da yok sanırım bu tip çatıları sketchup ile çizmenin.saygılar.
Alıntı:
Orijinal metin celil tarafından gönderilmiş
merhaba çizim kötü ama çalisilarak daha iyi seyleri basara bilecegine inaniyorum arkadaslaimiza olumlu katkida bulunmamiz gerektigi inanci içerisindeyim tesekkürler celil içel
|
teşekkur ederim çizimler konusunda baştan da kötü olduğunu bende belirtmiştim ama yayınlamak istedim gelişmem açısından saygılar