Tek Mesaj Görüntüle
Eski 08-03-2007, 22:16   #25
orange
Forum Üyesi

orange'in Avatar'ı

orange is on a distinguished road
konuralp'in karayolları projesi bütün bu bölge üzerinde mi peki?

ben bugüne kadar bütün kaynaklarda tek bir binaymış gibi karşılaştığım için TCK17 ile doğal olarak bu projenin sınırlarını bilmiyorum. bir plan olarak var mı bu proje(ler)in tamamı hiçbirimizde?

hazır haber gündemdeyken projeyi adam gibi teknik olarak da tanımış oluruz. kaynak olarak arkitera forum'a bakan birisi de ne olup bittiğini daha düzgün anlar bu fırsat ile.

düzenleme (1): kule dışındaki diğer yapıların orjinal renkleri bu muydu? yoksa sonradan değiştirilmiş mi? ayrı projeler gibi bir izlenim uyandırması bana garip geldi çok.

düzenleme (2): evet gelmiş tam o planlar ben mesajı yazarken! gördüğümüz kadarıyla ilk fotoğraflardan renkler de gayet güzel değiştirilmiş orjinal projeden... bu yapılara saygı duyulması gerektiğine inanıyorum sonuna kadar, projenin sadece kuleden ibaret olduğunu sanmış olduğum için de utanıyorum, umarım bunu bilmeyen bütün mimarlık öğrencileri de utanıyordur, istanbul'a geldiğim zaman adam gibi ziyaret etmek için elimden gelen herşeyi yapacağım - çok geç olmazsa -. teşekkürler ömer yılmaz.

En son orange tarafından düzenlendi : 08-03-2007 22:44 Nedeni: ömer yılmaz'ın görmediğim mesajı
orange offline   Alıntı Yaparak Yanıtla