Tek Mesaj Görüntüle
Eski 25-02-2007, 18:57   #20
ayasofya
Yönetici

ayasofya'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
ayasofya will become famous soon enough
Evet shadow'un ilk sırlaması yanlıştı ama sonuç doğruydu. Anck sonarsında doğru yerleştirme sırasıyla da gönderdi.

Hiç bir hile zorlama yok. Benim babam bunu 1947'de 20 yaşındayken yapmış. Sanırım savaş zamanındaki kıtlıkta (Rahmetli babamın babası yokmuş hiç tanımamış. Çok çekmişler kıtlıktan. Bizim evde ekmek atılmazdı. Bulgur pilavı en önemli yiyeceklerden sayılırdı.Değeri bilinirdi bize de öğretildi) bunu çalışmış. Alman hocalarının etkisi olmamış değil. Almanlardan çok şey öğrenmişiz biz.

Resimde o zamanlarda babam ve öğrencileri var. Tabii ahşaptan yaptırdığı işler var. Bu çocukların bazıları acayip yerlere geldiler. Resim çok şey anlatıyor.

Benim için ayrı değeri vardır. Babam sayesinde Lise 2'de canavar teknik resim ve tasarı geometri bilgisine sahiptim. Meeeşşşşhhhurrr öğrenciyi bırakma konusunda öncü ve tasarı geometriyi anlatmayrak sevdirmeyen adını vermek istemediğim bir hocadan bile 100 almamı sağlamıştır bu bilgiler.

Neyse bundan sonraki sorular ise Japonya'ya uzanacak. Felsefi bir iş olacak. Sizi daha zor şeyler bekliyor. Heheheh.

Çözen çözmeyen soruyla ilgilenen herkese teşekkürler.
İlk ödülü göndermediğim için üzgünüm. Doğru dürüst hammadde bulamadım da ondan.
Bunun ödülünü düşünüyorum.

Yarışma ödüller bitse bile kapanmıyor sıralamada yerinizi almalısınız.
Eklenmiş İmajlar
2007-odullu-teknik-resim-sorusu-baba41-jpg  

SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu.

Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler

TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ

En son ayasofya tarafından düzenlendi : 25-02-2007 22:50
ayasofya offline   Alıntı Yaparak Yanıtla