Tek Mesaj Görüntüle
Eski 24-02-2007, 18:55   #4
Melody
Arkitera Üyesi

İstanbul
Mimar
Melody is on a distinguished road
Ben bu programı seyretmedim ama üyesi olduğum bir yahoogruba bir inşaat mühendisinin attığı mailı sizlerle paylaşmak istedim:

Arkadaslar kanald de yayınlanan Ugur Dündar ın sundugu yoksa ruyamı isimli programı izleyeneniz varmı. 1 mimar, 2 içmimar arkadas icinde insanların yasadıgı yıkıp yerine yenisini yapacakları ev icin konusuyorlar.
1-"Bu ahırı(hayvanların icinde yasadıgı yer) hemen yıkalım". O ahır dediginiz evden Türkiyedeki köylerimizin hepsinde var. Siz heralde köy deyince mecidiyeköy veya kadıköy anlıyorsunuz.
2-Ve evi yıkma sahneleri hücum diye saldırmaya baslıyorlar ve o evin icinde insanların kullandıgı televizyonu camıda kırarak dısarı fırlatıyorlar. Tabiki devamıda geliyor diger esyalarda camdan dısarı fırlatılıyor. Eee nede olsa yerine plazma tv koyacaklar.
Ya arkadaslar ulkemizin büyük cogunlugu bu sartlarda yasarken bu yapılan sey ne KUSTAHSIZLIK ve bu nasıl bir ASAGILAMADIR.

Ugur DEMİRBAS
İnsaat Muhendisi