Tek Mesaj Görüntüle
Eski 17-02-2007, 17:21   #15
emreapak
Arkitera Üyesi

emreapak'in Avatar'ı

merhaba

Uzun zamandır yogun oldugum icin forumu takip edemiyordum.
İlk basta konunun baslıgı bu degildi.Ben baska bir cümle kullanmıstım ve ilk basta kullandıgım cümlede haklı cıktım sonucta.Her toplantıda aynı seyleri yasadım.Ben mümkün oldugu kadar insanları yonlendirmeye calıstım bakın o oyle olmaz soyle yapsak daha iyi olur falan filan diye diyee en sonunda tak etti.al projeni basına cal oldu.
Kültürümüzden birseyler olmalıymıs projede,cok modern olmamalıymıs.Bu arada kulturmuzden bırseylerden kasıtları ucgen alınlıklar..korent baslıklı sutunlar vs.vs..

Umarım bundan sonraki mimar ikna etmeyi basarır ve eli yüzü düzgün bir proje olur.tabi o da aynı kafaya sahip değilse..

(ama arkadaslar övünerek söyleyebilecegim bir sey var.hurriyet gazetesinin karsısında bir kozmetik firmasinin yaklasık 10 000 m2 lik showroom işini aldık.O müşteri de bastan aynı seyleri istiyordu.hatta eskiz falan dahi cizmisti.Ama en sonunda ikna oldu ilk istediğinden farklı bir proje ortaya cıktı .Şimdi kendısıde o zamanki halini elestiriyor.avan projesi bitti suan belediye safhası basladı.insallah sorun cıkmassa yakında insaasina baslanacak.) ekte ilk 3d calsımasından bir örnek yolluyorum.İlgilenen olursa projeden bahsedebilrim)

selamlar.. emre..
Eklenmiş İmajlar
mimarlikta-zor-musteriye-karsi-nasil-davranmali-3ylz_b-jpg