Tek Mesaj Görüntüle
Eski 24-01-2003, 00:56   #2
bora
Forum Üyesi

Smile

Selam,
ben de artık r8 kullanıcısı oldum. Süper... Render hızı (ki zaten çok hızlıydı) R7'ye göre %10 civarında artmış. Özellikle Coordinates manager üzerindeki tracklerde ayrı ayrı veya bütünleşik olarak key frame eklenmesi animasyon oluşturulmasında çok pratik.
Line weightening ile nurbs modellemenin tekniğini geliştirmişler.

Allplan'dan veri aktarırken Allplan'da tanımladığım odalar ve metraj yüzeyleri de görsel işlemede kullanılmak üzere Object Manager'daki ağaç strüktürüne artık yansıyor.

Object manager içerisinde gruplama yaparken multiple selection olanakları geliştirilmiş.
Bunun yanında ilişkili objelerin bone objectler kullanılarak veya kullanılmadan canlandırılmasında Set driver ve set driven seçeneklerinin sadece IK değil Soft IK'de de kullanımının etkinleştirilmesi özellikle (benim değil ama) karakter animasyonu ile uğraşan arkadaşlaın işini kolaylaştıracak cinsten. (Ne yazık ki bende olmadığından Mocca, Dynamics veya Thinking Particles modülleri hakkında pek bilgim yok.

Bu arada material tanımlamalarında Smells Like Almounds (Boodinat channels) artık programla entegre.

R8 için oldukça emek harcamışlar. Eğer kullanıma yönelik sorular da olursa fırsat buldukça yanıtlamaktan keyif duyarım.

Herkese sevgiler...
bora offline   Alıntı Yaparak Yanıtla