Tek Mesaj Görüntüle
Eski 01-02-2007, 23:52   #56
di_dodi
Forum Üyesi

kesinlikle sana katılıyorum..isteklerin 3 yıl içinde değişebilir, ki bu büyük bir olasılık..ben de aklımda fikrimde hiç yokken, 1 hafta içinde iç mimarlığı tercih etmeye karar verdim ve kazandım. halbuki kafamdaki meslek doktorluk veya diyetetikti. şimdi tekrar sınava girsem inan tekrar iç mimarlığı yazardım. ktü de okuyorum. belki puana göre istanbul u tercıh edebilirdim ama kesinlikle iç mimarlığı yazardım..inanılmaz eğlenceli ve yorucu bir bölüm..

hea bu arada mimar arkadaşların "siz okurken rahatsınız biz daha çok zorlanıyoruz" gibi yorumlarıyla karşılaşıyorum. kimin kimden daha çok zorlanarak(ki zorlanma kesinlikle görecelidir) okuduğunu bilmiyorum ama, detaylara inmek hiçte kolay olmasa gerek

mimarların iç mimarlık ta yapmasına gelince..kısa bir örnek vereyim.bugün mimar olan kuzenimle bir kuaföre gittik ki tanıdığımızdı..iç mekanda biraz değişiklik yapmak istiyorum dedi veee..mimar olan kuzenim anında işi aldı..adil mi değil mi bu tartısmalarına giremem ama şöyle bir gerçek var ki İÇ MİMARSANIZ İÇ MİMARLIĞINIZI VE YETERLİ EĞİTİMLE BU İŞİ MİMARLARDAN DAHA İYİ YAPABİLECEĞİNİZİ GÖSTERMELİSİNİZ..

SAYGILAR

En son lumina tarafından düzenlendi : 26-09-2007 18:59.
di_dodi offline   Alıntı Yaparak Yanıtla