Tek Mesaj Görüntüle
Eski 27-01-2007, 01:33   #8
5.hakan
Arkitera Üyesi

5.hakan'in Avatar'ı

Thumbs up kayseri-m-n

Alıntı:
Orijinal metin RedRapsody tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Kalenin içindeki ve dışındaki farelere de bir önlem alınmalı. Belki kuşlara kuşevi yapılarak sorun çözülebilir! Ama içerideki fareleri bilmiyorum!
İçerdeki fareler içinde belki fareli köyün kavalcısını çağarırlar. şaka bi tarafa

kayseri belediye başkanının gördüüm kadarıyla en büyük özelliği bir kararı anında alıp vakit geçirmeden onaylattığı maddi imkanları sağladıkdan sonra uygulamaya başlamasıdır. şayet bu yapılar için yarışmalar açılsaydı yarışma boyunca binbir türlü tantana çıkıcaktı ve sonucunda birtek kazanan firma mutlu olucaktı.gerikalan herkes binbir türlü şaibe senaryoları yazacaktı.başkan Özhaseki de tam bir hemşericilik örneği göstererek ve en basit ve kolay yolun bu olacağını düşünerek bu yapıları o genç mimara ihale etti.Kimbilir başkan özhasekinin hesaplayamadıı bişey vardıki böylesine büyük işler uzman ellerden çıkmazsa ve aceleye gelirse tranvayın alt geçitde yaşadığı gibi yanlış hesap yüzünden bir aleme rezil olursun üstüne üstlük kaybettiğin zamana yanarsın.
bu örnekler sadece kayseri için değil inönü stadının üstü kapatılırkende yönetim çok aceleci davrandıından bitmemiş projeyi uygulamaya geçtiler sonunda noldu yağmuru yiyen beşiktaş taraftarı hakareti yiyen beşiktaş yönetimi oldu.
Keşke belediyeyle üniversite biraz daha ilişkilli olsa belediye üniversiteden uzman destek alsa böylelikle sanayi üniversite ilişkisinede bir adım atılmış olsa öğrenciler teorikden öteye uygulamayada katılabilse.anadoluya gelmemek için binbir takla atan değerli hocalara al sana imkan alsana para denebilse.
5.hakan offline   Alıntı Yaparak Yanıtla