Tek Mesaj Görüntüle
Eski 06-01-2007, 11:26   #44
ayasofya
Yönetici

ayasofya'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
ayasofya will become famous soon enough
Bir bilgi vermem gerek.
Gül Köksal Haliç Çevresi ve Tersaneler özelinde yüksek lisans ve doktora tezi olan endüstri yapıları gelişimi ve tarihi konusunda uzman biridir.

Açıkçası toplantılarda (pek tasvip etmediğim) "hemen karar verelim" "hah karar verdik" "işte budur" "katılsaydınız o zaman" tavrını sezmekteyim. (Söylenenlerden ben de toplantılara katılmadım hiç) Toplantılara katılmak gerekli ki durum hakkında daha kolay yargılara varalım.

Acil kararlar alınabilir ama ÇOK ÇOK GEREKLİ ve KESİNLİKLE KİMSENİN İTİRAZI OLMAYACAK bir durum var ise.

Oda katılımcı olmalı uygun görmediği yerleri düzeltmek için temsilci göndermeliydi. Gerekirse bazı kararlara ŞERH koymalıydı. Bu temsilciye rağmen KAMU YARARINA TERS bir durumu sezmişse hemen dava açmalıydı. Toplantıya katılmadan da olmaz.

Ancak diğer taraftan da "Böyle toplantı olmaz olsun. Katılmayız. İstemezük toplantı moplantı" tavırları da hoş değil. Hah öyle bir durum yoksa bile bizim forumu takip eden mimarlar olarak anladığımız bu. Zaten sms tartışmalarını okuyup üzülüp duruyoruz. Odanın halka ilişkileri bırakın mimarlarla ilişkileri ne yazık kötü durumda. Toplantıya katılımcı olmalı yanlışlıkların üzerine daha orada gitmeliydi.

Benim ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR.

SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu.

Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler

TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ
ayasofya offline   Alıntı Yaparak Yanıtla