Tek Mesaj Görüntüle
Eski 28-12-2006, 18:07   #37
arcem<007
Arkitera Üyesi

arcem<007'in Avatar'ı

arcem<007 is on a distinguished road
Aslında bu ortamda yeni olduğum için ve izlenimlerim dogrultusundada su an itibariyle ortalama donanım seviyesinin altında oldugumu düşündüğüm için böyle konustum bence mütevazilik değil...(yani bir 3.sınıf mimarlık öğrencisi içinde yeterli değilim öyle söyliyim
Tariflenmeyi bekliyen alanlar konusunda haklısın cünkü bu image ler genelde yüzeyler tanımlıyor....bahsettiğim gibi bunlar vize jürisi için hazırlanmıstı su durumda bir cok alan işlevli durumda bunlar plan ve kesitlerimde daha iyi anlasılır bunlarıda paylasmaya calısırım...
Yalnız su noktada anlasılamadım sanırım,platfrom bir bütün yani iki ayrı gecit değil daha öncede bahsettiğim gibi refüjlerde kullanıma dahil ve platformun bir parcası...Aynı zamanda program olarakta yogunlastırılacaklar...
Archicad kullanımında da iyi değilim arkadasımdan yardım alıyorum,aslında autocad kullanıyorum oda malum 3 boyut için cok fazla hammal bu nedenle görselleştirmede sorunlar yasıyorum,teslime kadar bu sorunları asarsam cok iyi olur tabi..
Fikir ve önerilerin için tesekkürler crazy_art(bu arada hangi okulda okuyosun????)
arcem<007 offline   Alıntı Yaparak Yanıtla