Tek Mesaj Görüntüle
Eski 26-12-2006, 16:35   #2
alper_ist
Forum Üyesi

alper_ist'in Avatar'ı

alper_ist is on a distinguished road
"Haydi mitinge","Haydi ona buna dava açalım" şeklinde çarçur edilmemesini dilerdim.
Afiş,"eleştiri seçkisi",fotoğraf gibi yarışmaların yanında mimari proje yarışmaları da düzenlenmesini dilerdim.Hani adında "mimar" kelimesi var ya o anlamda!

Bunun yanında,yazılım firmalarıyla "özel" anlaşmalar güzel girişimlerdi,olmadı.Hayat sigortası,yapı kataloğu,"mimarlık" dergisi yollanması,üyelere yazılım kursları verilmesi olumlu bulduğum işleridir Oda'nın.

Özetle daha az politize olmasını(politize olduğu taraf doğru taraf da olsa!) ve mimarların sorunlarına daha pratik yaklaşımlarda bulunması Mimarlar Odası'ndan beklentimizdir.Zor da değil bunu belirlemek,bir anket yapılsa ortaya çıkar.

Ayrıca eğer Oda'dan birileri okuyorsa bu forumu,ölüm ilanlarını e-posta olarak yollamamalarını da rica ediyorum.Toprakları bol olsun hepsinin de ama o kadar çok sayıda ölen var ki okumadan siliyorum mesajları,bunu yapınca da vicdanen "ölüye saygısızlık mı yapıyorum" hissine kapılıyorum...Zaten tanıdıklarımızsa arkadaşlardan duyuyoruz,ilandan bakıp da "aaa sınıf arkadaşım ölmüş" diyen var mıdır?Kötü haber zaten kulaktan kulağa ve tez yayılıyor...

En son alper_ist tarafından düzenlendi : 26-12-2006 17:42
alper_ist offline   Alıntı Yaparak Yanıtla