Tek Mesaj Görüntüle
Eski 11-12-2006, 12:27   #79
Metin Karadağ
Arkitera Üyesi

Az önce siz de telefon edip sormuşsunuz...

Sayın İce

Tahmin ediyorum ki, az önce sizde telefon edip sormuşsunuz... Merak ettim, Ankara Şube'den aynı kişiyle ben de şu an konuştum...

Sorunuza verilen özet yanıt şöyle:

2007 yılına ait aidat ödenecekse, Ayasofya Hocamızın dediği gibi 12 taksit yapıyorlar.

Siz, 2006 yılının bitimine 15 gün kala "2006 yılının aidatını taksitlendirerek ödemek istiyorum" dediğiniz için tabii "2007 aidat tutarı üzerinde ödeyecekseniz taksit yapabiliriz" diye açıklama yapmışlar bunu kabul etmemişsiniz.

Cezalı yani 2007 aidatı üzerinden ödememeniz için seçenek olarak "geçmiş yıla ait" olan miktar üzerinden peşin ödemek gerekiyor.

Ya da geçmiş yılın aidatını taksitlendirmek istiyorsanız geçerli yılın farkını ödemeniz gerekiyor.

Size özel bir uygulama değil ki?

Herkes için geçerli.

2007'yi istediğiniz taksitte ödediğinizde sizde kaza sigortası belgenizi alabilirsiniz.

2006'yı kazasız belasız geçirmenize sevindim.

Çünkü geçerli yıl olan 2006 yılı için kaza sigortanız yapılamamıştı.

Geçerli yıl içinde (şimdi örneğin 2007) aidat ödenmişse kaza sigortası yapılıyor.

...

Alıntı:
Orijinal metin ice tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
Biliyorum Metin bey
Ama beni söylediğim geçmiş döneme ait borçlar için. Mimarlar Odası geçmiş döneme ait borçları bir seferde alırken Şehir Plancıları Odası aynı borçları taksitlendiriyor.

En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 11-12-2006 12:31. Nedeni: Ek...
Metin Karadağ offline   Alıntı Yaparak Yanıtla