|
imarda dengesizliğin çevreye ve kültüre saygısızlığı
Ben hem inşaatçı hemde haritacıyım malum imarla yakından ilgileniyorum ve hala öğrenciyim (inşaat m.)
Kesinlikle dinimize sonuna kadar saygı duymalıyız!
İnsanlar istediği bir şekilde dinlerini yaşayabilirler...ama kimseye zarar vermeden.
Baz istasyonları kurulmadan önce kurulacağı yerin nüfus oranına göre kendilerine yer belirler ve arsa sahibi ile gerekli anlaşmalar yapıldıkdan sonra baz istasyonu oraya kurulur...Çok basit bir mevzu!Ama son derece de önemli...
Ben de tasvip etmiyorum arkadaşlar camilere baz istasyonları kurulmasını!Ben Müslümanım öncelikle
Sizce bir hristiyan klisesine baz istasyonu kurulmasına müsade eder mi?
Etmez tabiki,şunu iyi biliyorum ki önce sağlığını değil önce dinini düşünür bir hristiyan öyle müsade etmez.
Son günlerde papa ülkeye geldiğinde tüm dünyanın gözü papanın adımlarında aman bişey olmasın ona..!?Korumalar,arabalar gazeteci orduları vs... Türkiye'den diyanet işleri başkanı gitse kimse kılını oynatmaz,neden acaba?...Neyse bu konun farklı boyutu,şu yüzden anlattım ki kimse buraya takılmasın,(içki de içebilirsin ama lütfen dine saygı...)
İmara açık olan parsellerin üzerinde düzenli bir şekilde sosyal tesislerde projelendirdikden sonra,mimar çizmeye başlar...
YILLAR GEÇtİ TELEFONSUZ YER YOK TELEFONSUZ DA İNSAN YOK NEDEN BU İMAR DÜZENLEMERİ YAPILIRKEN BAZ İSTASYONLARININ YERİ ÖNCEDEN BELİRLENMİYOR,SONRADAN TOPLUMU RAHATSIZ EDİCİ YERLERE KONMAK ZORUNDA KALINIYOR...
En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 00:24.
|