Tek Mesaj Görüntüle
Eski 23-10-2006, 22:54   #8
ayasofya
Yönetici

ayasofya'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 17
Söz konusu yazıda bir sitayiş bile sezinlenebilir.

Tolgahan çok ama çok yetenekli biridir. Ama yaptıklarının sadece CG olarak bakılmasını ister. Onun için çok kötü bir tasarım bile iyi render yapıldığı durumda değerlidir.

Bunu onunla çooookkk tartıştık.

Ancak bizim için iyi bir tasarım ancak renderı güzel olandır. Biraz da "sallama" kavramına sitayişle bahsi geçmektedir. "Sallama" işi Tolgahan'ın hayal gücünün gidebildiği yeri belli eder. Cımbızla laf seçmek de bu olsa gerek.

Düzeltirdim de, artık bir çok yere link yapıldığını için silmek bütünlüğü bozar diye bırakıyorum. Orada bir yadımlaşma vardır ama bozuk Türkçe yine yok. "Mimari sallama işini mimarlara bırak sen yaratıcılığına devam et takdirle izliyoruz" lafı anlaşılır.

Kavrayıp kavrayamayacağınızı (önyargı sebebi ile) bilemediğimden daha uzatmıyorum. Bunu olup olmadık yerele link vererek konu dağıtıyorsunuz. Çok canınız istiyorsa gidin bir konu açın orada konuşalım.

Zaten düzgün Türkçe takıntımız benim de yaptığım büyük yanlışları bir üyenin hem de çok sert bir uslubuyla uyarmasıyla oluşmuştur. O zamanlar siz burada değildiniz. (Yıllar önce)
Ben yine yöneticiydim özür dilemesini de bildim. Burada böyle bir durum yok bana kalırsa. Elma ile armutu karıştırmışsınız.

Çok da mantıklı veya tutarlı eleştiri yaptığınızı düşünmüyorum.

Budur.

Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler?

Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler

TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ
ayasofya offline   Alıntı Yaparak Yanıtla