Tek Mesaj Görüntüle
Eski 03-10-2006, 12:06   #10
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Omer Yilmaz is on a distinguished road
Alıntı:
Orijinal metin balkay tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
açıkçası projede emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım..yoğun emek harcanmış..ancak tasarım itibariyle özelikle plan kurgusu olarak bizim yaşam tarzımızla doğrudan uyuşmadığını düşünüyorum...gece holü vs gibi tanımlayıcı niteliklerden çok uzak bi konut tasarımı..herşey çok alelade ortada..mahremiyet kavramı bu konutta yok..burda yanlış anlama olmasın..ve birazda büro gibi..uzun koridor ve burdan beslenen birimler..onca para verip böyle bi konutta yaşamak istemezdim doğrusu..saygılarımla..
Projenin kendisi ile ilgili bir şeyler duymak güzel.

Alışakanlıklarımızın değiştiği gerçeği de göz ardı edilmemeli. Yazdıklarınız "bugün nasıl bir konut" başlıklı yeni bir tartışma konusu olabilir.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla