|
fikrizünübenacettin...
Selam imalatçı.
Şahsen (Şah Rıza pehlevinin kız kardeşi değildir,bence demektir.) öncelikle senden daha etkili daha okunabilir bir cevap beklerdim ama elinden gelen buysa yapabilecek çok şey yok demektir.Bu yazıyı çok daha önce yazmak isterdim ama malum iş güç pek vaktimiz olmuyor.Her ne kadar yazını etkili bulduğumu söyleyemesemde komijk bulduğum birçok tarafı olduğunu söyleyebiliri.En çok da benim ortadoguda bir okuldan mezun olduğum çıkarımı beni baya güldürdü.Senin bu çıkardığın sonuç varya benim yazdığım bu yazıyla üstteki başlık arasındaki bağlantı kadar. Yani YOK.Ben Urdu diline filan kendimi çok vermiş değilim o sadece senin anlayamayacağın bit tiye alma mevzuudur. neyse bu konuda da kendini fazla değil hiç yorma.Yürüme ve konuşma konusuna gelince ben bu konuda sana yardımcı olamam ama eminim sen bu isteklerin dogrultusunda araştırma yaparsan sana yardımcı olabilecekl uzmanlarla karşılaşırsın.En son olarak da bu kabadayı tavırlarını bir kenara bırak ben senin mesencırını ( mesenger yani ) yüklsem nolacak yüklemesem nolacak.Sınıfta kavga edip çıkışta buluşalım muhabbetine benzedi bu.Yazacaklarını buraya yaz cevabını alırsın. biraz geç yazabilirim ama kesin yazarım
ayrıca ortadoğudaki ülkeleri ve insanlarını küçümseme.Güneşin hep doğudan doğduğunu unutma..
|