Tek Mesaj Görüntüle
Eski 03-09-2006, 15:44   #13
RedRapsody
Arkitera Üyesi

RedRapsody'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
RedRapsody is on a distinguished road
ARKITERA forum yöneticilerinin dikkatine!

Forum yöneticiliği gerçekten zor bir iş. Ben arkitera yöneticilerine bir örnek vermek istiyorum. Gerçek Fenerbahçeliler bilirler, www.antu.com diye bir site vardır. Bu sitede Fenerbaçeliler forumda tartışırlar. Bu forumun kuralları üyelere baştan iletilir, çok açık kurallar vardır. Mesela ben bazan unutup bazı kuralları ihlal ediyorum. Ve bakıyorum ki 1 hafta NO_POST cezası almışım. Bazılarını da üyelikten atıyorlar ve sebebini de bütün üyelere duyuruyorlar.Yani neden ceza aldığınızı biliyorsunuz.

Yani kuralı ihlal ettiğim için açıklamasıyla birlikte ceza algığım bana bildiriliyor. Ayrıca antu forumlarına resmi bir e-mail'i bulunmayanlar üye olamıyor. Yani kimliğiniz belli oluyor. Sanal kişilik olayı yok. Forum yöneticileri kimliğinizi biliyor.

Arkitera forumun ANTU.COM forumlarını bir incelemsini, hatta eğer fırsat bulurlarsa antu.com forumu yöneticileriyle yüzyüze görüşmlerini şiddetle tavsiye ediyorum. Bence dünyanın en profesyonel yönetilen forumlarından birisi. Mutaka incelenmeli. Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim.