Arkadaşlar Camilerimiz elden gidiyor bu ne saygısızlıktır ben anlamıyorum bu düşüncesizliktir bu nasıl bir memlekettir de %99 u müslümandır da camilerinin birer baz istasyonuna dönüşmesine göz yumuyor... ya diyecek söz bulamıyorum üzerine baz istasyonu takılmamış bir tek minare gösterin bana...
ben şunu anlamakda zorlanıyorum, bir din bir inanış var ve küremiz üzerinde de büyük bir çoğunluğa sahip hatta geleneksel anlamda en tutucu sayılanlardan da biri...
Ya Allah Aşkına hiç insan dini yapılarına baz istasyonu telsiz anteni vb takar monte eder mi ya.... ya cümle kurmakda zorlanıyorum hakikaten iğrenç bir durum
alın aşağıdaki haberi okuyun
Cemaatin baz istasyonu tepkisi
bizim camilerimize bu aletleri takan kim buna izin veren kim dersiniz...
bu işleri düzenleyen bir siteme bağlayan bir kurum olmasın sakın...
ya ben anlamıyorum buna nasıl izin veriyorlar, bu yapıyı çizen inşa eden mimar, mühendis niye isyan etmez... bu yapıyı desenlerle süsleyen ustalar niye isyan etmez... dini otoritenin en yükek mevkileri niye isyan etmez
o caminin görevlisi o bölgenin müftüsü niye isyan etmez, belediye başkanı niye isyan etmez, eğitim görevlileri niye isyan etmez o cemahat niye isyan etmez...
Cemaatin baz istasyonu tepkisi
gerçi cemaaat isyan etmiş ama neye yarar duyan mı var
bu görüntüye nasıl izin veriliyor sağlık açısıntan insanların topluca bulunduğu bir yapıya nasıl olur da böyle bir sistem bağlanır
ya ben diyecek söz bulamıyorum resim eklemek lazım buraya, başka yol yok
ben bu vurdumduymazlığa isyan ediyorum, bu terbiyesizliğe, bu saygısızlığa isyan ediyorum
bu nasıl bir kültürdür, hangi kilise hangi havra hangi bir başka tapınağa bu tür bir montaj yapılmıştır
baz istasyonuna dönüşen bir tapınak nasıl olabilir bunun varlığını nasıl kabulleniriz
anlamıyorum hakikaten anlamıyorum
bu adamlar bunları sadece camilerimize kurmuyorlar, binaların çatılarına da kuruyorlar yani insanların topluca yaşadıkları apartmanların üstüne...
ben sadece yazıklar olsun diyorum
yazıklar olsun...
alın arkadaşlar şu haberleri bir okuyun inceleyin neler yapılmış ve yapılıyor...
kimin umurunda ki...
Saat Görünümlü Baz İstasyonu Protesto Edildi
YENI ASIR GAZETESI
Baz istasyonu tepkisi
http://www.ozgurkocaeli.com.tr/detay.php?detay=12799
Ataköy Gazetesi
ZAMAN GAZETESİ
Özdemir Telekom
Elektromanyetik Radyasyonlar ve Elektromanyetik Alanlar
İle İlgili Tanımlar - Sağlığa Olumsuz Etkileri
TR.NET SAGLIK
birde şu duruma bakın...