Tek Mesaj Görüntüle
Eski 02-08-2006, 18:01   #17
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

Blog Mesajları: 53
Bugüne kadar Mimarlar Odası bizim varlığımızdan haberdar değilmiş gibi davrandı. Merkez'den Necip Mutlu ve bir önceki dönem merkez yönetim kurulu üyesi Fatih Söyler ile şu anda başkan olan Bülend Tuna dışında çok da kimse bizlerle iletişime geçmedi. Biz de çok geçmedik açıkçası.

Ancak hiç bir zaman oda yöneticilerine körü körüne karşı bir tavır içinde olmadık. Oda seçimlerinde bizden destek isteyenler oldu. Hiç bir zaman işin içinde olmadık...

Bugüne kadar 15 tane Arkimeet toplantısı yaptık. Dile kolay geliyor ama bu toplantıların her birisi çok büyük toplantılardı, her toplantıya ortalama 1.000 kişi katıldı.
Ve her toplantıda Mimarlar Odası yöneticilerine davetiye gönderildi.
Peki kaç toplantıya oda yöneticileri katıldı?
Benim bildiğim kadarıyla 0. Hatam varsa lütfen düzeltin.

Oda (Oda denen şeyin tekil bir "şey" olmadığını bilerek yazıyorum bir genelleme yaparak.) Arkitera Mimarlık Merkezi'nin varlığını kabul etmiyor. Bana göre bütün mesele bu kadar basit. Biz bunu çok takmıyorduk. Şimdi takıyoruz. İşin bizden tarafı da böyle.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla