Tek Mesaj Görüntüle
Eski 01-08-2006, 12:42   #8
fatihred
Ziyaretçi

Alıntı:
Orijinal metin ayasofya tarafından gönderilmiş
Zaten adımız çıkmış iyice çıksın.

İnanılmaz bir şekilde üzerime gelinmekte. Ancak amacımız forumu elimizden geldiğince anlamlı kılmak.

Ben takma isim kullanıyorum. Gerçek ismimi herkes bilir. Ahmet Turan KÖKSAL.

Neyse bazen mimarlık ile ilgili konuşmalar esnasında Arkitera'nın adı geçiyor. Hemen forumu soruyorum. Bazıları hemen "Ne kadar ukalalar var. Onların forumu" diyiveriyor.

Eh mimarlıkta biraz kendini beğenmişlik olacak ki yaratcılık körüklensin. Bunu abartanlar da var Galeri diye bir bölüm de var.

Aslında biraz da ülkemizde çoğu forumun fütursuzca kullanılması. İsteyen istediğini yazıyor. Tüm forumlar öyle. Biri birine kırık program göndermedi diye bir anda ne Amerikan Uşaklığı ne de saygısızlığı kalıyor. Kırık prıgram sormak en büyük yardımlaşma şekli.

Ekşi Sözlük'te herşeyi yazabilirsiniz. Kurallara uygun yazmayın da bir bakın anında atıveriyorlar üyelikten.

Onu geçtim. Garip bir Türkçe Peydah oldu. Ben Hakkı Devrim değilim. Kim bilir ben ne yanlışlar yapıyorum yazarken. Çok hızlı yazma derdim yüzünden hep harf hatları da yapıyorumdur. Hatta bir kere özensiz yazdığım için Aykut Köksal bana bir serzenişte bulundu. İki gün kendime gelemedim.

Forumumuz zor. Forum biraz özen istiyor. Mimarların olduğu yerdesiniz. Kendiniz düşüncelerinize ve yazdıklarınıza dikkat ediniz. Bu ülkenin en çok mimarı AKTİF olarak toplayan kuruluşu burası. Mimarlar Odası'nda AKTİF üye sayısı azdır. Zaten 100-250 kişi arasında gider gelir yönetim delegeler. Oy vermeden oy vermeye ciddi katılımlar olur.

Burası istediğin zaman geleceğin bir yer. Ama öyle langır lungur değil.

Ben açıkçası Kahve Molası'nın içeriğinin kısıtlanması taraftarıyım. Kampüs bölümüne de eli sopalı biri lazım. Oradan sıçrıyor bu "v" yerine "w" yazmak.

Gençler problemli demiyorum aman ha. Onlar forumu forum yapıyorlar. Ancak kütüphanede nasıl bağıramazsanız burayı da özenli yazı yeri olarak kullanın.

Bakın resimli karikatürler dahi koydum CAD bölümüne. Ancak hala devam.

Bazen de benim üzerime geliniyor. 4 tane mesaj atmış. 4'ü de "birşeyler yanlış"
ee peki "nedir o" diyoruz. Cevap yok.

"Ayasofya'ya selamlarımla". İyi Aleykümselam o zaman.

Önüne gelen eleştiriyor ama bu ülkede forum kültürü yok. Forum o kadar ciddi bir iştir ki ve ne yazık genelde ülkemizde forumlar kırık program paylaşma yeri olduğundan (hepsi demiyorum çoğu öyle) burayı da öyle zannediyorlar.

Forum bir sürü para gerktiren de bir şey. Ancak gelin görün ki bazen bana
"Forumu yönetirken para kazanmayı biliyorsunuz da ama önünüze geleni siliyorsunuz" diyen de çıktı. Forumun yönetiminde sorun var deyip sorunun ne olduğunu söylemek meyva veren ağacı taşlayanalar da oldu.

Kahve molasını ve kampüs'ün ciddi düzenlenmesi taraftarıyım.

İnadına konu başlığını değiştirmeyeceğim.

İyi günler dilerim.
Valla Ayasofyaya ben hakveriyorum..Bende Baska bir seyforum Yoneticiligi Yaptım..Zor.
Ben Bazen esprili biseyler yazıyorum.. Siliyor.. silmese iyi olucak..
Ciddiyetin Yaninda Espirliler Sakalarda olmasından yanayım.