Alıntı:
|
Orijinal metin imalatcı tarafından gönderilmiş
Selam Mimar arkadaşım; Sen urdu diline kendini fazla vermişsin ve sanırım Türkceyi unutmuşsun.Ayrıca adınızda Devrim üstelik neden benimle ugraşıyorsun insanların fikirlerine neden sayğı duymuyorsun sitede devrimmi yapmaya çalşıyorsun.Buradaki konu başlığı ne sövenin nasıl yapıldıgını soruluyor işte bende söylüyorum yardımcı olaçagımı.Para konusuna gelince çok harcadım ögrenmek için diyorum sizde harcamayın diye söyledim hava atmak için diyil.Yazı yazma konusuna gelince Türkceyi emin olun sizden daha çok seviyorumdur vede sayğılıyım( iyide bir TÜRK milliyetcisiyim).Bu arada sen sanırım mimarlıgı TÜRKİYE'de deyil ortadogu yeni gelişmeye yüz tutmuş bir ülkede bitirdin sanırım;Ve eğer benimle bir konuda konuşmak görüşmek istersen siteyi meşkül etmeyelim benimle direkt olarak irtibat kurarsanız ben size size söve yapmayı ögretiyim sizde bana türkceyi,konu sayfasının ne oldugunu,urdu dilini,basketbol oynamayı,hatta koşmayı yürümeyi hatta ukalalık yapmayıda ögretebilirsin
latasove@hotmail.com
bekliyorum genelde online olurum
|
Konu dışı yönetici notu: Daha özenli bir Türkçe bekliyoruz tüm kullanıcılarımızdan.