|
Forumla ilgili tüm eleştirilere ben de katılıyorum.
6 mimar meselesi ise bir anda havadan düşmedi. O da zamanla oldu Hadid orada yer alana kadar İstanbul'a kaç kez geldi gitti. Süha Özkan UIA öncesinden başlayarak böyle bir iş için çok emek harcadı. Şirketler Koolhaas'ı (adını veremem ama büyük bir müteahhit şirket), Hadid'i ve başka starları sık sık aradılar teklif aldılar görüştüler... Biz Arkitera olarak Arkimeet'ler ile bu adamların mimarlık dünyası ile 15 defa yakından tanışmasını sağladık... Bilmediğimiz başka bir sürü çalışma yapıldı, hala bildiğimiz ve bilmediğimiz pek çok çalışma bu mimarlarla ilgili sürüyor...
Forum dün neyse bugünde o aradaki fark ise artık çok daha fazla ziyaret alıyor olması hepsi bu...
Niteliği artırmak sizlere ve bizlere kalmış durumda. Biz bu konuda sürekli düşünüyoruz ve çözümler üretmeye çalışıyoruz.Bunu kapalı yapmak yerine açık olarak yapmak en azından durumdan bizlerin de memnun olmadığımızı göstermesi açısından yararlı olurdu belki de... Her neyse internet'te bu da normal, zamanla çok takip edilen sitelerin başına gelebilen bir durum.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.
Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
|