Tek Mesaj Görüntüle
Eski 31-07-2006, 15:09   #3
orange
Forum Üyesi

orange'in Avatar'ı

orange is on a distinguished road
bana öyle geliyor ki 6 mimar tartışması herkesi birşey söylemeye düşünmeye itti. belki yanılıyorum bu miladı seçerken ama, bir anda bu popüler isimleri evimizin yanında proje yapacak bir halde bulduk.

kendi kendimize dilediğimiz gibi at koşturduğumuz şehrimize girdiklerini gördük adeta işgal ediyorlarmış gibi. foster and partners, frank gehry isimleri de aynı zamanlarda istanbul ile anılmaya başlandı.

hazır mıydık? sanmıyorum

arkitera forum'da son zamanlarda açılan başlıklar daha önce onlarca kez açılmış başlıklar, bunu görmek insanı üzüyor.
  • "mimar" nedir?
  • mimar cool mu olmalı?
  • hangi tarzları seviyorsunuz?
  • en sevdiğiniz mimar kim?
  • türkiye'de star mimar var mı?

bunlar forum yöneticileri olarak hergün tekrar tekrar görmek istediğiniz başlıklar mı? siz gerçekten dün neyse bugün de forumun o olduğuna inanıyor musunuz? yarın forumda ne olur onu kimse bilemez ama, bugünkü tabloyu dünden farklı görüyorum.

daha da kötüye gidecek diye dikkat çekmek istediğim bu yarı-içe kapanık olarak yapılan mimarlık, forum değil. umarım iyiye gidecektir, az önce bir kaç tane delirdiğinizi gördüğüm düzenleme ve uyarı mesajınızı gördüm, bu kadar sık gerek olmazdı bu tip şeylere.
orange offline   Alıntı Yaparak Yanıtla