Tek Mesaj Görüntüle
Eski 30-07-2006, 23:44   #6
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
Omer Yilmaz is on a distinguished road
Bir yandan yine konu dışı kalıyorum ama öte yandan konu Mimarlar Odası ile de ilgili nasılsa... (Yine de Karadağ'ın ilgili mesajına ve benim aşağıda yazdıklarıma cevap vermek için şu konuyu kullanalım.)

Alıntı:
Orijinal metin Metin Karadağ tarafından gönderilmiş
Benim bu forumlara Mimarlar Odası ile ilgili haber ve link vermem yasaklandı.
Tam olarak "Bu konu bir sonuca ulaşana kadar Mimarlar Odası sitelerine link vermemenizi rica edeceğim sizden." Yazmıştım sevgili Metin Karadağ'ın linkini verdiği konuda. Ve devamında "Link vermeye devam etseniz bile her türlü teknik engellemeyi yapabilecek olmamıza rağmen bunu yapmayacağız. Kendi özgür iradenize kalmış yani bu konuda karar vermek." Yazmıştım.

Demekki otokontrol sistemi çalışıyor. Çalışmasaydı da kendi yazdığı gibi bir yasaklama olmayacaktı. Hemen aşağıda imzamda göreceğiniz metne benzer bir metni Metin Karadağ'ın oda sitelerine link verdiği her konuda hatırlatma yapmak amacıyla kullanacaktım sadece.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla