Tek Mesaj Görüntüle
Eski 29-07-2006, 20:32   #3
slywester
Forum Üyesi

slywester'in Avatar'ı

Konya
Öğrenci
slywester is on a distinguished road
Smile

ben kütüphaneden başlıycam ilk önce bi mimarlık öğrencisinin kütüphanesinin olması inanılmaz önemli herşeyden önce bazen öyle oluyo ki uyuyamıyorum aklıma takılan bişeylere gecenin ikisinde dergileri karıştırmaya başlıyorum belki de ....Kesinlikle mimarlık öğrencisinin gelişmesi için dergiler çok büyük imkan .. Tabiki fiyatları çok önemli ben mesela mimarlık atlası diye bi kitap görmüştüm dünyayı kıtalara ülkelere ayırmış ve her ülkedeki en nitelikli projeler bu kitapta kitabın büyüklüğü nü tahmin etmenizz için sölüyorum bunu yaklaşık 10 kg ağırlığında içinde kısa kısa proje değerlendirmeleri de olsa gerek ... Ama şöyle bişey de var ki bu kitapları meslek adamı olduktan sonra almak çok mümkün olmuyo diye düşünüyorum yani biçok insanın kütüphanelerinin büyük kısmını öğrenciyken aldıkları kitaplar oluşturuyor.. Maddi durumunu bilmiyorum verdiğin kitabı da hiç duymamıştım belki fiyatındandır Ben sınırlı bütçeyle olabildiğince farklı yayınlar almayı daha mantıklı buluyorum yaniiiii.. Ayrıca Türkiye deki dergileri de yeterince besleyici buluyorum archidek tasarım yapı mimarlık ....Hepsini olbildiğince takip etmeli sadece projeleri değil mimarlık gündeminde neler konuşuluyor bence bunları da bilmeliyiz ... KİB...
slywester offline   Alıntı Yaparak Yanıtla