Tek Mesaj Görüntüle
Eski 22-06-2006, 00:40   #7
ayasofya
Yönetici

ayasofya'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
ayasofya will become famous soon enough
Öyle oradan eleştirmek kolaydır. Kabul ediniz hariçten gezel okumaya benzedi biraz. 3 adet mesajla olayı çözmek. Benimkine kızmak denmez olsa olsa forum yönetiminin ne olduğunu tatmamış birine verilen tepkidir.

Bana sorsanız kampüs bölümün toptan kaldırırım. Zaten kampüs bölümündeki gariplikler ve Kahve molasındaki sonraki mesajda ne hissediğinizi yazın gibi oyunlardan nefret ediyorum. İcabında tek bir soruya yanıt verebilmek için sayfalarca yazı yazan saatlerce acaba doğru bilgi mi veriyorum diye araştıran ve topu topu 100 mesajı olan genelde okuyan, tekrar sorulara cevap vermeyen çok üyemiz var. Bir de bakıyorsunuz 500 mesajlı ve kahve molası dışına çıkmayan çıktığında yazdıkları anlaşılmayanlar var. Mesaj sayısı bir şey ifade etmiyor zaten. Ben bir kullanıcı hakkında araştırma yaparken onun mesaj geçmişne bakarım. Rastgele mesajlarını okurum en az 6-7 mesajını ciddi okurum. Gayretli gördüm sizi. Sizin de inşallah öyle mesajlarınız olacak dolu dolu uzun uzun okuyacağız.

Ben o bölümleri tasvip etmiyorum. Bana kalsa o dakika kaldırırım. Ama benim yöneticisi olduğum yerler CAD bölümleridir. Ve CAD bölümleri kahve molası dialog ve kampüs dışında tüm ARKİTERA'NIN MESAJ SAYISINI hem de tek cümleden oluşmayan ciddi bilgi dolu mesajlarla GEÇMEKTEDİR.

Serttir ama Türkiye'nin CAD konusunda en fazla yazışılan sitesidir. Yaklaşılması da zordur.

Ha ayrıca
Eksik kalabilir.

Emin olun kesinlike ben de sizden oy almak istemem.

SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu.

Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler

TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ
ayasofya Şu anda online   Alıntı Yaparak Yanıtla