Ömer bey, öncelikle teşekkürler..
Şöyle bir bakınca karşıma gelen birkaç örnek soru,
Beton Zemİn Üzerİne Yapilacak BahÇe Tanzİmİ
Bu arkadaşımızın, forum kullanıcılarının önerilerinin alamamasının tek nedeni birkaç harfi büyük yazması mı? uyarı yapılarak veya düzeltme, konuya devam edilemezmi?
Bir AutoCAD kitabı önerisi isteyen arkadaşımız
Kullanıcıların gereksiz yere mesaj atmak ve/veya azarlanmak üzere foruma katıldıklarını, üye olduklarını sanmıyorum. Forumun mantığı bilgi paylaşımı ise bırakınız, paylaşılsın..
3ds max e autocad çizimi alma...
Bu denli yönetici dokunulmazlığı biraz fazla gibi geliyor, "hoşuma gitmedi hoooop!! konuyu kapatırım gider" mantığı, çok katı geliyor.
3d Studio Max Eğitim Seti
Mesajda ne tür bir art niyet var anlayamadım doğrusu, böyle bir seti dağıtmak istiyor belki..Eğer tüm lisansız program, döküman vb.. ürünün peşinde koşulacak ise önce evlerinizde kullanmakta olduğunuz yazılımlardan başlanılması lazım diye düşünüyorum..
Sanırım birde bir iç mimari- dış mimarı tartışması vardı , o konuda da soru soran arkadaşa aradığının yanlış olduğunu izah etmek yerine, bariz şekilde aralarında anlaşılmış gibi, alaycı bir tavır ve azarlama olmasına rağmen..konu nedense tüm bu alaylar bittikten kapatılmıştır.(bu konuyu okumuştum ama bulamadım)
Saygılar iyi çalışmalar..
[bu konunun nezaman kilitleneceğini merak etmiyor değilim]