Tek Mesaj Görüntüle
Eski 18-06-2006, 14:47   #6
Omer Yilmaz
Yönetici

Omer Yilmaz'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
Omer Yilmaz is on a distinguished road
Alıntı:
Orijinal metin cassioandro tarafından gönderilmiş
Şimdi açıkçası ben bu işi kotarabilir miyim bilmiyorum ama düşünce sürecinde olacağım, şematize edilmiş mimari problemlerimizi ortaya koyup biri üzerinden çalışmaya başlamalıyız. Ama bu kimsenin kimseye birşeyler ispatlamak yada öğretmek için yapacağı bir süreç olmamalı. Gayet serbest, yaş ve deneyimin ölçü olmasından çok katılımcılığın önem arz edeceği bir atölye olmalı.
Konuyu hızlı çözülebilir hale sokmak için ilk olarak sorunu tanımlamalıyız:
"Mimari problemlerin çözümleri üzerine atölyeler oluşturulması (Forum ortamında)." Doğru bir tanım mı? Eğer sorun bu ise bu defa "bu mimari problemler nelerdir?" sorusu sorulmalı ve konuyu çeşitli açılardan görebilmek adına bolca problem gönderilmeli.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz.

Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm.
Omer Yilmaz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla